Neteja de platges

La neteja de platges es realitza durant tot l'any, però les freqüències varien segons l'època. Durant la temporada alta, considerada oficialment des del 15 de juny al 15 de setembre, la neteja és diària; durant la resta de l'any, la neteja és quinzenal o mensual.

 

La neteja de la sorra es realitza amb un tractor i una màquina neteja platges que realitza el garvellament de la sorra, separant d'aquesta manera la sorra de qualsevol residu, i alhora aplana tota la superfície treballada. Setmanalment també es realitza un airejat i moviment de la sorra amb estripadors. Aquesta neteja es realitza tant a la platja d'Empuriabrava i la Rubina, com també a la part que conforme el càmping La Laguna. La neteja mecànica és reforçada amb una neteja manual per poder accedir a netejar allà a on la màquina no pot.

 

Pel que fa al buidatge de papereres, el servei es realitza diàriament (només en temporada alta), els matins i a les tardes. Aquestes papereres són retirades a finals d'estiu per evitar ser malmeses per possibles temporals i es tornen a col·locar a finals de primavera.

 

La neteja de les dutxes, en temporada alta, és diària: desinfectant-les i rentant-les a pressió amb productes especials que no perjudiquen ni a la sorra ni a la vegetació del seu entorn.

 

La platja de Can Comes, al ser una platja que forma part del Parc Natural dels Aiguamolls i considerada reserva natural, la neteja és puntual.  

 

 

pagina10-635140b4b2375.jpg