Darreres novetats

 • SERVEIS MÍNIMS BÀSICS

  2020-03-16

   En motiu de l'Estat d'Alarma declarat i per raons de salut pública i de responsabilitat ciutadana per fer front a la propagació del coronavirus durant 15 diesprorrogables, Cenet06 SA pren les següents mesures:

  - L'empresa de neteja viària prestarà els serveis mínims bàsics per assegurar la recollida d'escombraries i el manteniment diari de les àrees d'aportació i papereres.

  - El servei del porta a porta a Grans Productors de Castelló d'Empúries i Empuriabrava es realitzarà amb normalitat i dins l'horari establert en tots aquells comerços que l'obertura estigui permesa durant aquests dies. 

  - L'empresa posarà un equip de treball especial per assegurar la neteja i desinfecció diària de les àrees de contenidors del municipi i papereres , com d'altres punts que puguin ser necessaris.

  - Les deixalleries del municipi romandran tancades des de dimarts 17 de març de 2020 fins a nou avís.

  - Les oficines de Cenet06 romandran tancades de cara al públic però s'atendrà qualsevol dubte o petició telefònicament, al 972 15 89 02.   

  Agraïm a tothom la comprensió i col·laboració. 

  noticia24-5dcd3fbf94a2c.jpg
 • RECOLLIDA D'ESTRIS A DOMICILI

  2019-05-09

  CENET06, SA ofereix un servei gratuït de recollida de mobles i trastos vells a domicili.

  Aquest servei es realitza tres dies a la setmana, dilluns, dimecres i divendres, de 14:00h a 15:00h, amb cita prèvia. 

  Es fa una recollida a l'any per domicili i es recullen únicament dos estris (exmeple: una cadira i una taula, un ordinador i un sofa, un moble i un matalàs). La recollida es fa a peu de carrer del domicili concertat, en cap cas el treballador entrarà dins la propietat privada de l'usuari. 

  Queda exclosa de la recollida la runa, les restes de poda i els residus especials. Les activitats professionals també queden excloses d'aquest servei, aquestes s'han de dirigir a les deixalleries del municipi (http://www.cenet.cat/deixalleries-empuriabravahttp://www.cenet.cat/deixalleries-castello-empuries).

  Per concertar una recollida es pot fer a través del telèfon 972 15 89 02. 

   

  noticia17-5cd404daa6445.jpg