Darreres novetats

 • CANVI D'HORARIS DURANT LA TEMPORADA BAIXA

  2015-09-09

   

  S'informa que a partir del proper dimecres 16 de setembre de 2015, hi haurà el canvi d'horari de la recollida d'escombraries porta a porta en els grans establiments. Aquest horari quedarà implantat durant tota la temporada d'hivern, fins el 14 de juny de 2016. Aquest canvi d'horari significa una disminució de la freqüència de les recollides de residus, tant en el servei porta a porta d'Empuriabrava i en el de Castelló, com al buidat dels contenidors de la via pública i de les papereres de les zones comercials.

   

  En els següents enllaços s'informa dels horaris que a partir del 16 de setembre s'aplicaran:

   

  Horaris del Porta a Porta dels establiments de Castelló d'Empúries: http://www.cenet.cat/grans-productors-castello-empuries

  Horaris del Porta a Porta dels establiments d'Empuriabrava: http://www.cenet.cat/grans-productors-empuriabrava

  noticia23-55eff7fb2689e.jpg
 • CIVISME A LA VIA PÚBLICA

  2015-06-09

  Des de CENET es vol fer una crida per evitar, ara que comença la temporada d'estiu, que succeeixi el que es reflecteix a la fotografia adjunta.

   

  Es demana la col·laboració de tots els usuaris per evitar que passin aquestes coses i que dipositin sempre els seus residus a dins els contenidors.

   

  En el cas dels grans productors (bars i restaurants, supermercats, botigues, etc) es demana que es posin en contacte amb la nostra empresa (972 15 89 02) per tal d'informar-se del servei de recollida que es realitza porta a porta, ja que els contenidors de la via pública estan destinats per ús domèstic i no tenen la capacitat per recepcionar tot el residu que generen els industrials.

   

  Agraïm la seva col·laboració.  

   

   

  noticia17-5576d6999efc4.jpg